Tarieven

Intakegesprek: sessie van 45 minuten: €25 
Vervolgtraject: sessie van 60 minuten: €70

Op de behandelovereenkomst, intakeformulier en afgesproken sessies zijn de algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing. Voor de intake vraag ik jou om een intakeformulier in te vullen en mee te nemen, deze nemen we dan samen door. Dit helpt mij om zoveel mogelijk informatie te krijgen om een goede start te maken en voorkomt onnodig doornemen van algemene gegevens en kan uitnodigen tot verder gesprek.

Kwaliteit

Ik ben gecertificeerd Integratief coach en therapeut i.o. De opleiding is geaccrediteerd door: SKB (Zoek op Groundwork). Verder werk ik onder supervisie van een erkend en ervaren therapeut verbonden aan Groundwork én ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVPA en de geschillencommissie voor de complementaire en alternatieve gezondheidszorg SCAG.

Wat cliënten zeggen:

“Bij Renate voelde ik mij vrijwel meteen op mijn gemak. Ze straalt rust en vertrouwen uit, toont oprechte interesse, neemt echt de tijd voor je en luistert zonder oordeel. Dat geeft mij het gevoel dat ik mag zijn wie ik ben; iets wat ik dankzij de gesprekken ook in mijn dagelijks leven steeds beter kan. Renate kan me goed aanvoelen en op een liefhebbende manier verwoorden waar mijn pijnpunten liggen. De oefeningen die we doen zorgen ervoor dat ik zelf ook meer inzicht krijg. Haar vertrouwen in de hulp van God is daarnaast een voorbeeld voor mij en helpt mij om zelf ook steeds meer van Hem te verwachten.”

Elise, 26 jaar

“Door de gesprekken die ik met Renate gehad heb, heb ik geleerd om van mijzelf te houden. Ook heb ik geleerd om mijn grenzen aan te geven. Renate heeft mij vanaf het begin af aan het gevoel gegeven dat ik belangrijk ben en dat niks van mijn gevoelens en gedachten gek zijn. Naast de vragen die ze stelde hebben ook de opdrachten mij veel inzicht gegeven. Tijdens de therapiesessies heb ik mij nooit veroordeeld gevoeld. Ook heeft Renate altijd een veilige sfeer gecreëerd. Doordat Renate dit deed heeft dit er bij mij voor gezorgd dat ik mijzelf makkelijker open kon stellen wat voor een positieve verandering heeft gezorgd in mijn leven.”

Ilse, 21 jaar

Bij Renate voelde ik me gelijk thuis. Ze accepteerde mij zoals ik ben. Door de gesprekken die Renate met mij had en de oefeningen die ze mij liet doen, heb ik steeds beter mezelf leren kennen. Ze liet mij, door vragen te stellen, zien welke belemmerende gedachte ik had en leerde mij hoe ik juist positieve gedachten kan gebruiken. Steeds voelde ze haarfijn aan waar ik in het proces was en sloot ze daar haar coaching op aan. Dit was erg fijn en leerzaam. Ook onderbouwde ze de opdrachten en oefeningen met theorie, zodat je ook inzicht hebt in waarom je iets doet. Ik ben dankbaar dat Renate mij heeft gecoacht en ik weet dat ik altijd bij haar terug kan komen. Alles bij elkaar was het een waardevol traject!

Marieke, 29 jaar